• Всички материали и статии в този сайт са за лично ползване. Всякакво копиране, разпространение и възпроизвеждане на материалите от този сайт без моето разрешение са забранени!
  • Приятели, моля не крадете статии от моя блог, уважавайте труда ми, защото повече от 3 години влагам душа и сърце в този проект!
  • Може да взимате материали от този блог и да ги слагате в други сайтове САМО ако поставите в статията линк към моя блог! Благодаря!

contactЗдравей!
Радвам се, че си решил(а) да се запознаеш със автора на блога ptcpari.com даващ информация как да изкараме пари от Интернет .
Казвам се Николай Томов и съм роден на 12 Февруари 1974г. в град Небит-Даг (сега в Туркменистан, а тогава държавата е в състава на Съветския съюз и се е наричала Туркменска ССР). Израснал съм в България където съм завършил и средното си образование в ОУ „Христо Ботев“.
Като малък се интересувах от Астрономия и се занимавах любителски със тази интересна наука. Колко нощи съм будувал за да наблюдавам звезди, звездни купове, планети, комети и метеори.
В момента се интересувам също и от информационни технологии, различните методи за управление и манипулация на хората и както може би се досещаш от темата на този блог, как да изкарваме допълнителни доходи от Интернет.
В живота съм обикновен човек и работя, за да си изкарвам прехраната и разбира се за да внасям своя принос за обществото.
Вредни навици като пушене и пиене нямам и се стремя да живея здравословно и в съгласие с всевишния. Стремя се да чета книги на различна тематика и да се образовам, защото вярвам, че всички проблеми на човека идват от невежество и мързел.
Успех на всички и всичко най-хубаво. 🙂

Цели:

  • Да стигна бройката от 300 уникални посещения в сайта на денонощие!

Руска народна мъдрост

– Задължение без любов, прави човека раздразнителен
– Отговорност без любов, прави човека безцеремонен
– Справедливост без любов, прави човека жесток
– Истина без любов, прави човека критикар
– Възпитание без любов, прави човека двуличен
– Ум без любов, прави човека хитър
– Приветливост без любов, прави човека лицемерен
– Компетентност без любов, прави човека неотстъпчив
– Власт без любов, прави човека насилник
– Богатство без любов, прави човека алчен
– Вяра без любов, прави човека фанатик
– Има само една велика и преобразяваща сила – любов.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите: