WordPress за начинаещи Архив

Как да центрирате видео във WordPress

Здравей, читателю! По подразбиране прозореца на видеото в WordPress е по малко от вашата страница, и то се премества автоматично към левия край, оставяйки празно място във десният край. В тази статия ще ви разкажа, как лесно да центрирате видео в WordPress.

Как да създадете личен пост в WordPress

Здравей, читателю! За разлика от обикновения пост в WordPress, личния пост не се вижда от вашите посетители. Само логнати ползватели със специални разрешения може да ги видят. В тази статия ще ви разкажа, как лесно да създавате личен пост в WordPress.

Как лесно да направите абзац в WordPress

Здравей, читателю! Повечето от текста е подравнен от ляво, но във някои случаи може да поискате да направите абзац за да подобрите възприемането на текста. Във тази статия ще ви разкажа как лесно да направите абзаци във вашите статии.

Как да добавите PDF файл във WordPress за четене или сваляне

Здравей, читателю! Искате ли да разберете как да добавите PDF файл във вашия WordPress сайт? WordPress се справя отлично със тази задача и качените PDF файлове могат да бъдат сваляни директно от вашите посетители. В тази статия ще ви разкажа, как да качвате PDF книги директно във постовете или страниците.

Как правилно да направим обновяване на разширенията

Здравей, читателю! След като започнете собствен блог, много е важно за неговата сигурност разширенията винаги да са със най новите версии. В тази статия ще ви разкажа как правилно и и ефикасно да правите обновяване на разширенията в WordPress.

Как лесно и бързо да поставим видео в WordPress

Здравей, читателю! Искате ли лесно да поставяте видео в WordPress? Видео файловете внасят живот във вашия сайт и са страхотен начин да задържите посетителите по дълго време  на вашият сайт. В тази статия ще ви покажа как лесно и бързо да поставяте видео във вашия WordPress сайт.

Какво е домейн име и как работят домейните

Здравей, читателю! След доста голямо прекъсване дойде време да напиша поредната статия. Много начинаещи бъркат домейн име с хостинг или със други услуги. Затова в тази статия ще ви обясня какво е домейн име и как работят домейните.