WordPress плъгини Архив

Изключените разширения дали забавят WordPress и трябва ли да ги изтрия

Здравей, читателю! Доста хора често инсталират разширения за да ги пробват и след това ги изключват. Във тази статия ще ви разкажа дали изключените разширения забавят WordPress и нужно ли е да трием неработещите разширения.

Разширения за създаване на таблица в WordPress – проста и функционална

Здравей, читателю! В WordPress всичко е просто и интуитивно за настройка и работа, но липсва едно – възможност за създаване на таблица в wordpress чрез графичния редактор на постове. Затова в тази статия реших да напиша за две безплатни разширения за таблици.

Как да настроите автоматичен ъпдейт на разширенията

Здравей, читателю! За много хора е дразнещо, че се налага почти всеки ден да се прави ъпдейт на някое разширение. В тази статия ще ви покажа, как да настроите автоматичен ъпдейт на разширенията в WordPress. Също така ще разберем как да изключим от списъка за автоматичен ъпдейт някой от разширенията.

Как да настроите известия на имейл адрес за обновяване на WordPress

Здравей, читателю! Поддържането на вашия WordPress сайт винаги със най новите ъпдейти е жизнено важно за сигурността. Затова в тази статия ще ви разкажа, как да настроите да получавате известия на имейл адрес за обновяване на WordPress.

Подобряваме WordPress със нови разширения

Здравей, читателю! Разширенията в WordPress са много полезни: с тяхна помощ може да създадете както напълно  функциониращ Интернет магазин, така също и да добавяте допълнителни елементи към сайта. В тази статия съм събрал нови разширения, които действително могат да повишат трафика и вашите продажби.

Страхотен сайт в WordPress със платен достъп само след час

Здравей, читателю! Независимо от това, какъв е вашия бизнес, създаването на платен раздел в сайта е много изгодно. Вие може да реализирате постоянен доход, да получавате постоянна поддръжка от вашите посетители, а също и да разширите аудиторията на вашата търговска марка. Платения достъп може да се използва за продажба на онлайн курсове, тренинги и други.

ТОП 7 разширения за WordPress, които трябва да ги има на всеки бизнес сайт

Здравейте, приятели! WordPress – е удивителна платформа. Толкова дружелюбна и интуитивно разбираема за тези които я използват, че може да създадете пълноценен сайт, без дори да напишете нито един ред HTML код. Навярно знаете, че в Интернет под управлението на WP работят над 75 милиона сайта. Всичките тези хора и компании не могат да грешат.