WordPress плъгини Архив

Подобряваме WordPress със нови разширения

Здравей, читателю! Разширенията в WordPress са много полезни: с тяхна помощ може да създадете както напълно  функциониращ Интернет магазин, така също и да добавяте допълнителни елементи към сайта. В тази статия съм събрал нови разширения, които действително могат да повишат трафика и вашите продажби.

Страхотен сайт в WordPress със платен достъп само след час

Здравей, читателю! Независимо от това, какъв е вашия бизнес, създаването на платен раздел в сайта е много изгодно. Вие може да реализирате постоянен доход, да получавате постоянна поддръжка от вашите посетители, а също и да разширите аудиторията на вашата търговска марка. Платения достъп може да се използва за продажба на онлайн курсове, тренинги и други.

ТОП 7 разширения за WordPress, които трябва да ги има на всеки бизнес сайт

Здравейте, приятели! WordPress – е удивителна платформа. Толкова дружелюбна и интуитивно разбираема за тези които я използват, че може да създадете пълноценен сайт, без дори да напишете нито един ред HTML код. Навярно знаете, че в Интернет под управлението на WP работят над 75 милиона сайта. Всичките тези хора и компании не могат да грешат.

Най-добрите 8 безплатни разширения за подобни постове за WordPress

Здравейте, приятели! Разширенията за показване на подобни постове помагат да се показва на посетителите статии със подобна тематика във вашия сайт. Такива разширения карат посетителите да се задържат повече време на вашия ресурс, което както знаете е много важен показател за Google.

Най-добрите безплатни маркетинг разширения за WordPress

Здравейте, приятели! С маркетинг се занимават всички, в една или друга степен. Ако вие продавате нещо или рекламирате стока, вие се занимавате с маркетинг. WordPress е най-добрата платформа за маркетинг, но разходите за него със времето се увеличават. Всички компании рекламират Premium теми и разширения, твърдейки, че те мигновено ще решат вашите проблеми. Но ако

Theme Check – инструмент за тестиране на wordpress теми

Здравейте, приятели! В днешната статия искам да ви разкажа за полезното разширение Theme Check за проверка и тестиране на WordPress теми за съответствие със съвременните стандарти в кодекса на WordPress.

Accelerated Mobile Pages за WordPress

Здравейте, приятели! Както може би знаете, всемогъщия Google октомври месец 2015г. стартира проекта с отворен изходен код – Accelerated Mobile Pages или накратко AMP. Основната цел на проекта е да се направи мобилния Интернет още по-производителен и удобен за потребителите.