Webtransfer-finance – работете в международната компания за микрокредитиране

Webtransfer-finance предоставя възможност да печелите, обединявайки хората от социалните мрежи, навършили 18 години, желаещи без посредници да дават микрокредити, на тези които имат нужда и да печелят лихва от този заем.
Вие много лесно можете да започнете да заработвате добри пари с Webtransfer-finance веднага след регистрация, и дори без да имате никакъв опит в кредитирането!
Webtransfer е социално-кредитна мрежа, която работи на принципа P2P (person-to-person или кредитиране от човек на човек) и набира все по-голяма популярност. Представлява електронна площадка, където се срещат заявките на кредито-получателя и кредитора.

Webtransfer e американска компания, главния офис се намира в Маями, Флорида. Има участници от 89 страни, и също има офиси в Ню-Йорк, Шанхай, Лондон. Във Великобритания компанията Webtransfer Europe Ltd има лиценз от FCA (финансово регулиращия орган на банките и финансовите организации) за преводи на парични средства.
За кредиторите, даващи заеми на рейтингови кредито-получатели в Webtransfer отсъстват всякакви рискове. Ако дадете заем, то фактически част от получената печалба отива в гарантиен фонд, който връща парите в случай, ако кредито-получателя просрочи кредита. На днешна дата Гарантийния Фонд надвишава $29 Милиона.
Ако искате да вземете кредит, то сумата, която може да вземете зависи от вашия рейтинг. Рейтинга се определя от собствена система в Webtransfer и зависи от много параметри. Компанията Webtransfer не е банка, тя не получава и не дава кредити или заеми. Тя се явява площадка, в която е организирана услуга за провеждане на сделки, а също и гарантиране на финансовите сделки и ред други преимущества.

Вижте това кратко видео с информация за Webtransfer-finance

Компанията изпълнява следните функции:

 • Проверка на кредитната история на участниците;
 • Работа по връщане на дълговете с колекторска служба;
 • 100% връщане на вашите средства в случай ако получателя на кредита не го връща (възстановяването на средствата става с помощта на гарантийния фонд с годишна печалба от 24%).

Участници в социалната кредитна мрежа Webtransfer

Кредитополучател. Ако на човек спешно му трябват пари,той може да получи кредит със срок до 30 дни (няма ограничение в сумата). При това няма нужда да излиза от дома си. Всичко, което трябва да направи е да се регистрира в системата и да потвърди своята самоличност, качвайки цветни копия на съответните документи.
След това, за да получите кредит, в прозорец Borrow/Занять избирате основните параметри на желания заем: Сумма ($)/Amount ($), процента на лихвата Процент (сутки)/Interest (daily) и за колко време Срок (дней)/Term (daily).
Системата автоматично ще намери подходящия за вас кредитор. Ако поставите прекалено неизгодни условия за кредита, може да почакате повече време. Също може да погледнете и изберете готови предложения за заем в пазара за заявки за кредити. Кредитния рейтинг пряко зависи от количеството лични пари във вашия баланс.
Кредитор. Всеки участник в Webtransfer може да попълни своя баланс и да влезе в ролята на кредитор. Тоест, да дава заеми от своите пари. Това става много лесно, и всеки ще се справи само с няколко стъпки:

 1. Кликнете Вложить/Lend;
 2. В отворилия се прозорец избирате сумата от 50$ до 1000$ (Amount ($)/Сумма ($), срока закредита от 3 до 30 дни (Term (days)/Срок (дней) и лихвата от 0.5% до 3% на ден (Interest (daily)/Процент (сутки). Лихвата най-добре да се избира от статистиката, която се публикува в таблицата от ляво срещу надпис average interest rate.
  Съвет: Практиката ми показва, че срока за който давате кредита е от 3 до 10 дни.
  Съвет: Практиката показва, че оптималната процентна ставка е 1.5%, и ако кредита не е взет до 2 часа, трийте предложението и добавете ново със процент от 1.4%. След 3-4 часа проверете отново. Ако сложите под 1% практически няма да печелите, а ако процента е повече от 1.6%, ще чакате дълго докато някой вземе кредита ви.

Печалба в системата, как работи? Пример за печалба, 1000$ с лихва 1.3%:

 • Дохода за месец ще е 390$;
 • Отчисленията за гарантийния фонд (това е вашата застраховка) 40% = 156$;
 • Чиста печалба 234$, а това означава доход а на кредитора ще 23,4% на месец.

Кредитора не губи пари, даже и ако е попаднал на недобросъвестен кредитополучател, който не връща кредита. В този случай гарантийния фонд ще ви върне всичките ви средства с доходност от 24% за година, или по 2% на месец.
За да имате гаранция, при даването на кредит трябва да маркирате Guarant във страница Lend когато давате заем. Ако изберете Standart, тогава си поемате всички рискове, а системата ви взима само 10%. Препоръчвам ви да не рискувате вашите пари и при даване на кредит да избирате опция Guarant.

Партньор. След регистрация и попълване на данните не забравяйте да добавите в сайта вашите документи, за да ви идентифицират, за да може да теглите пари. След това може да каните партньори в сайта и да печелите 50% от всеки заем даден от ваш реферал.
От вашите партньори може да печелите до 100$ на ден, но за това трябва да имате добър отбор, който може да съберете за няколко месеца. Как да го направите?
Слагайте вашите реферални линкове в социалните мрежи, купувайте реклама в големите сайтове като Clixsense.
Ако ви стана интересно, то не губете време и канете приятели и познати, за да видят какво е да си инвеститор!
Сега имате уникална възможност да получите 50$ подарък за еднократно използване веднага след регистрация. Всеки който се регистрира получава подарък от 50$!

Преимуществата на Webtransfer

 • Администрацията на компанията не крие своите лица, активно участва в уебинари и пресконференции, всичко е прозрачно;
 • Получавате веднага след регистрация 50$ бонус, който може веднага да използвате за отпускане на заем, от който си взимате печалба от лихвата;
 • Много акции и бонуси за участниците в проекта;
 • Възможно е да печелите без да влагате ваши средства;
 • Безплатно издаване на карта VISA;
 • Теглене на спечелените пари в Payeer, OkPay, VISA/MasterCard, банков превод.

Регистрация в Webtransfer-finance

Кликнете този линк за регистрация в Webtransfer или банера:

 1. Кликнете иконката на съответната социална мрежа (facebook, twitter или Google+) със данните на която ще се регистрирате в Webtransfer (до надпис „Login via social networks, no registration required“).
 2. Потвърдете че предоставяте вашите данни в съответната социална мрежа.
 3. Попълнете данните (Задължително да са на латиница!): Nickname – име за вход, First Name – Име, Last Name – Фамилното ви име, GSM номера ви срещу поле Phone (от падащото меню избирате телефония код на България +359, а в полето до него попълвате вашия GSM номер). В поле Е-mail попълвате и-мейл адрес, а в поле Country, избирате Bulgaria.
 4. Кликвате бутона CONFIRM, като така потвърждавате, че GSM номера ви е верен.
 5. В следващия прозорец маркирате в SMS и натискате бутона Ок.
 6. Ще се отвори прозорец в който ще видите празно поле в което трябва да попълните получения код със sms на вашия GSM. Попълнете кода от sms-a и натиснете бутона Ок.
 7. Затворете отворилия се прозорец.
 8. Кликнете бутона settings.
 9. От падащото меню до надпис Country изберете Bulgaria и натиснете бутона NEXT.
 10. Попълнете вашите сметки в Paypal, PerfectMoney, EGOpay, Webmoney, данните за ваша банкова карта и кликнете бутона SEND.
 11. Във отворилото се прозорче кликнете бутона ЗАПРОС СМС.
 12. Webtransfer ще ви изпрати sms със код който трябва да попълните в полето до надпис Confirmation Code.
 13. След като попълните кода в празното поле натиснете бутона Ok.

Как да инвестирате бонуса от 50$

webtransfer 50$ bonus

 1. Кликнете $50.00 кошелек/$50.00 funds;
 2. В отворилия се прозорец избирате сумата за кредита от 50$ до 1000$ (Сумма ($)/Amount ($), срока за кредита от 3 до 30 дни (Срок (дней)/Term (days) и лихвата за кредита от 0.5% до 3% на ден (Процент (сутки)/Interest (daily). Големината на лихвата избирайте от статистиката в сайта, която се намира в таблицата от ляво срещу надпис average interest rate.
 3. Натиснете бутона Отправить заявку/Confirm.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите:

Comments

 1. От Марийка Стоева

 2. От Митко Георгиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *