Създаване на сайт Архив

Страхотен сайт в WordPress със платен достъп само след час

Здравей, читателю! Независимо от това, какъв е вашия бизнес, създаването на платен раздел в сайта е много изгодно. Вие може да реализирате постоянен доход, да получавате постоянна поддръжка от вашите посетители, а също и да разширите аудиторията на вашата търговска марка. Платения достъп може да се използва за продажба на онлайн курсове, тренинги и други.

Удобство и функционалност в уеб дизайна, или как да оцените сайт

Здравейте, приятели! Ако за пръв път посещавате някакъв сайт, то това събитие може да бъде сравнено с пътешествие по непозната местност. Тукашните жители, естествено с лекота се ориентират, но за вас е трудно и лесно може да се изгубите на новото място.

Какъв хостинг да изберете за сайта

Количеството на хостинг доставчиците днес е огромно и за начинаещия ползвател е много трудно да избере читав хостинг. Затова хайде да разгледаме, кой хостинг е по-добре да изберете, ако искате сайта да работи стабилно и без прекъсвания.

Няколко домейна в един сайт

Домейн имената стават все повече. Днес все по често се наблюдава ситуация, когато се използват няколко домейна за един сайт, но за какво е нужно това? Хайде да разберем.

Правила за уеб дизайн, които трябва да знае всеки професионалист

Здравей, драги читателю! Има редица определени стандарти, които се използват по време на работа от всеки професионален уеб дизайнер. Специално за вас избрах 10-те най-важни правила, които ще ви помогнат да изградите успешна кариера на уеб дизайнер.

Как да поставите или промените favicon в сайта

Здравейте, приятели! В днешната статия ще ви разкажа как да поставите или смените favicon иконката на вашия сайт и ще разберем какво въобще означава термина фавикон.

Какви са изискванията на WordPress към хостинга

Здравейте приятели и читатели на моя блог! Някога било ли вие интересно да разберете, какви са изискванията на WordPress към хостинга? Ако е така, четете по-нататък статията.