SeoSprint

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПЛАЩАНЕ
SеoSprint, ProfitCentr, Seo-Fast и са руски РТС сайтове от които съм приятно изненадан след като се регистрирах. Те предлагат много по-бърза и голяма печалба от повечето западни РТС сайтове и са много лесни за работа.

Ето някой от нещата които ги правят по-добри от повечето западни РТС сайтове:

 • Цената за клик е много по-добра от повечето западни РТС сайтове.
 • Броя на рекламите на практика е неограничен и те излизат през целия ден (Над 100 на ден!).
 • Не плащате за ъпгрейд, а той се получава чрез система за рейтинг и статус който се придобива със времето и зависи единствено от вашата активност. Колкото повече работите със сайтовете толкова се повишава и вашия рейтинг и статус, всичко зависи единствено от вас!
 • Минимума за теглене е нищожен и може да се тегли във Payza и WebMoney без никаква такса, като парите ви автоматично се обръщат във долари.
 • Сайтовете предлагат и изпълнение на задачи и тестове, от които ако не ви мързи може да печелите по $2-3 всеки ден. След като свикнете със изпълнението на задачите, не е трудно да изкарвате по $2-$3 на ден и без реферали.
 • Руските РТС сайтове предлагат функцията рефбек (определена част (%) от сумата, която получавате от системата за работата на ваш реферал и тя може да стане най-много до 80%). Чрез нея може да настроите какъв процент от заработката на реферала да се връща автоматично обратно при него.
 • Всички които се регистрират със моя линк получават 50% рефбек. Или автоматично им връщам 50% от тяхната заработка във Vip Promotion!
 • Във SeoSprint няма настройка на рефбека, системата автоматично го настройва според вашия рейтинг по формула: Рефбек = Рейтинг x 2! Ако сте активни рефбека и рейтинга ви ще растат постоянно, всичко зависи единствено от вас!

Защита на акунта

Във последно време много са се увеличили разбиванията и кражба на акаунти в Seosprint. Мошениците които получават достъп до акаунта, изпращат писма на другите членове на сайта със молба да им заемат пари. Също така разпродават рефералите на жертвата, източват средствата от акаунта или ги използват за реклама. За това за да не станете и вие жертва, спазвайте тези правила:

  1. Никога и на никой не давайте пари чрез сайта. Ако получите подобно писмо, изпращайте линка със писмото на техническия отдел (Техподдержка) на SeoSprint. Арбитрите ще предотвратят разхищението на акаунта.
  2. Във връзка със горното, ако вашия акаунт е получил БАН без причина, обръщайте се към подръжката (Техподдержка) за да въстановите достъпа си, след като отговорите на няколко контролни въпроса.

Разбиването и достъпа до акаунти става по следната схема:

 • Мошениците получават достъп до и-мейлите на жертвите, във които наивните жертви са оставили и не са изтрили писмата получени от SeoSprint при регистрацията. Естествено във тези писма са написани парола и пин-код за SeoSprint. Всички писма със пароли и пин-кодове трябва да се трият!
 • Пароли се крадат и със различни вредоносни програми. Ако ви предлагат да свалите или да използвате някаква програма или скрипт за работа във SeoSprint, бъдете сигурни, че вашия акаунт рано или късно ще бъде разбит.
 • SeoSprint не разпростанява никакви програми (помощник за изпълняване на задания, автокликери или други), а е точно обратното, SeoSprint категорично забранява (точка 3.14 от ПРАВИЛА) използването на такива програми и при откриването им, вашия акаунт веднага ще получи БАН от SeoSprint.[/learn_more]

ПРОЧЕТИ И СПАЗВАЙ ТЕЗИ ПРАВИЛА!

Според правилата на SeoSprint и Vip-Prom строго e ЗАБРАНЕНО:

 • Точка 3.8. Строго е забранено регистрацията на повече от един акаунт! При намирането на два или повече акаунта, използвани от един човек, те се изтриват и губите всичко!
 • Точка 3.9. Забранено е да се регистрирате или да влизате във повече от един акаунт от един компютър. Правилото е 1 компютър = 1 акаунт! Точка 3.10. Забранено е използването на еднакви банкови сметки във повече от един акаунт.
 • Точка 3.11. Забранена е повторна регистрация при наличие на все още действащ акаунт.
 • Точка 3.15. Забранено е да гледате рекламите от мобилни устройства като телефони или смартфони.
 • При нарушение на някой от тези правила, получавате наказание „ШТРАФНИК“ (Нарушител).
 • За да може да използвате акаунта си, ще трябва да платите глоба от $0.50 цента! Повече информация вижте по-надолу.[/learn_more]

Регистрация SeoSprint.

Моля преди да започнете регистрация да изчистите бисквитките с Ctrl+Shift+Del, за да не станете реферал на някой друг. Благодаря ви.

Кликнете линка за регистрация: регистрация в SEO Sprint и във отворилата се страница попълнете личните си данни както следва:

 1. Кликнете бутона Регистрация.
 2. • Как Вас зовут? – Попълвате вашето име (ник) със което ще влизате в сайта.
  • Укажите ваш действующий E-mail – И-мейл адрес. След това не може да се променя.
  • Попълнете петбуквения код от картинката във празното поле.
  • Продолжить – Когато сте готови, натиснете зеления бутон „Продолжить“.
 3. Тук ще видите въпросник във който трябва да изберете правилните отговори (това е проверка, че сте прочели правилата на сайта), иначе няма да може дапродължите и да завършите регистрацията!
  • Маркирайте правилните отговори, както съм показал на снимката.
  • Зарегистрироваться! – Когато сте готови натиснете зеления бутон „Зарегистрироваться!“.seosprint въпроси
 4. На следващата страница ще видите данните си за вход със които сте се регистрирали. От съображение за сигурност те не се изпращат на и-мейла ви.
  Затова ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си ги запишете!
  • Е-mail: Вашия и-мейл за вход.
  • Пароль: – Вашата парола.
  • PIN-код: ПИН код който ще трябва да попълвате когато правите промени в акаунта и когато искате плащане. Затова го запомнете или го запишете.
 5. Влизане в акаунта:
  • Вход – За да влезете в акаунта си кликнете бутона Вход.
  • E-mail – Попълнете вашия и-мейл за вход.
  • Пароль – Парола.
  • Не съм робот – Попълнете пет буквения кодкликнете във празното квадратче до надпис „Не съм робот“.
  • ВОЙТИ – Когато сте готови натиснете бутона ВОЙТИ за да влезете в акунта.
  След като влезете в сайта трябва да активирате вашия акаунт. Как става активацията може да видите по-надолу.

Активация на акаунта.

Преди да започнете да използвате сайта пълноценно, трябва да смените статуса си от „Прохожий“ (Получавате го веднага след регистрация) на „Рабочий“.

 1. След регистрация статуса ви става веднага „Прохожий“. Този статус има много ограничения, като например, че не може да печелите от рефералите ви, да теглите пари и др. Затова трябва да го смените веднага на статус „Рабочий“, със който може да използвате SeoSprint и Vip-prom пълноценно!
 2. Кликнете линка „Мои личные данные“ и попълнете информацията:
  • Номер мобильного телефона – GSM номер (Попълнете вашия номер като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди номера напишете кода за България +359, последван от номера ви но БЕЗ нулата която е най-отпред!)
  Пример за правилно попълване на номер: +359887456289
  • Мой род деятельности – Занимание
  • Моё семейное положение – Семейно положение
  • Мой пол – Пол
  • Мой год рождения – Година на раждане
  • След това подтвърдете със попълване на ПИН кода ви и накрая натисни бутона „Cохранить изменения“.
  • След това ще получите смс на GSM номера си (Този sms е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН и не ви взимат пари за него!) със код във него, който попълвате на същата страница, потвърждавате и получавате веднага статут „Рабочий“.
  В случай, че по някакви причини не можете да направите активацията на GSM номера ви автоматично, можете да изпратите СМС на номер: +380634113498, в текста на съобщението напишете вашия ID номер (може да се види до аватара ви горе вдясно) и сайта ще направи активацията ръчно.
  Стойноста на СМС ще е съгласно тарифите на вашия GSM оператор!
 3. Вече трябва да сте със статут „Рабочий“ и може да използвате сайтовете без никакви ограничения!

Как се разглеждат рекламите.

 1. Кликнете линка Серфинг сайтов.
 2. Във отворилата се страница кликнете жълтата точка. Линковете срещу лилавата икона са от сайта със някаква информация и не се заплащат!
 3. След това кликнете бутона „Просмотреть сайт рекламодателя“, за да отворите рекламата.
 4. Изчакайте да изтече времето за реклама.
 5. След това ще се появи картинка проверка. Ще трябва да съберете или извадите във зависимост от картинката и просто трябва да кликнете правилното число за да потвърдите. Понякога ще ви излизат картинки със звездички. Кликнете числото което отговаря на техния брой във картинката.
 6. Надпис „Спасибо за посещение!“ потвърждава, че за рекламата ви е платено.
 7. Рекламите които сте посетили ще имат надпис „Спасибо за визит“

 Как да печелим от четене на писма.

SeoSprint и VIP Promotion предлагат печалба и от четене на писма. За да се отвори сайта и да спечелите трябва да изберете отговор на контролен въпрос.

 1. Кликнете линка „Чтение писем“ от меню Зарабатывать за да отворите страницата със писма.
 2. След това кликнете жълтата точка, за да отворите писмото.
 3. Трябва да имате поне минимални познания по руски език, защото ще трябва да отговорите на контролен въпрос, за да ви платят за писмото.
  Ако не разбирате руски език Руски език може да използвате Google преводач или браузъра Google Chrome защото той има опция за автоматичен превод на страници от интернет.
 4. Изчакайте времето за реклама да изтече.
 5. Ще ви изпише „Спасибо за посещение!“ Вече ви е платено за рекламата.
 6. Писмата които сте отворили и сте спечелили пари от тях ще имат надпис „Спасибо за визит“.

Как да изпълнявате задачи.

SeoSprint предлага изпълняване на задачи от които се печели много добре. За да отворите страницата със задачи кликнете линка „Выполнение заданий“ от менюто вляво. Кликнете някой от линковете за да видите условията за изпълнение на задачата. Условията са например само да се регистрирате на даден сайт, да сте активен, да се регистрирате и да сте активен и т.н.
От менюто вдясно от бутон „По категории“ може да изберете задачите по категории. Препоръчвам ви „Отзыв/проголосовать“ – Тук задачите са само да гласувате и/или да напишете кратък коментар, и „Только регистрация“ – Тук се изисква само регистрация. Ще печелите на задача от 0.50 до 10 рубли.

Печелене на пари от решаване на тестове.

Може да печелите и като изпълнявате кратки тестове. Но, ако не разбирате поне малко руски език, едва ли ще се справите, защото трябва да отговорите на три въпроса за да спечелите от теста. Може да използвате онлайн преводач, например Google translate.

 1. Кликнете линка „Прохождение тестов“.
 2. Кликнете червената точка и след това бутона „Перейти к выполнению теста“.
 3. Над теста е написано какво се иска от вас, прочетете условията и ги изпълнете.
  Отговорете на трите въпроса във теста изписани под надписа „Ответьте на вопросы теста:“ като кликнете правилните отговори. Накрая натиснете бутона „Отправить отчет“.
 4. Ако теста е изпълнен успешно ще видите надпис „Тест выполнен на отлично!“.

Рейтинг.

Seosprint не ви иска пари за ъпгрейд, а има различни статуси които достигате при определен рейтинг.
Ето при какви условия расте вашия рейтинг, а със това и вашия статус във сайта:

Когато влезете във акаунта си ще видите горе до вашия рейтинг картинка със ябълка. Всеки ден ще трябва да кликвате върху ябълката в SeoSprint за да се прибавя рейтинг от 0.2 бала към вашия рейтинг, така за една седмица ще събирате по 1.4 бала. Ако пропуснете да влезете в акаунта си и да кликнете ябълката, губите бала си за този ден.

 • След като кликнете върху ябълката и тя изчезне, значи ви е начислен бала от 0.2 за този ден. Системата ще ви съобщи, че ви е добавен рейтинг със надпис: „Поздравляем! Вам зачислено +0.2 рейтинга“.
 • Рейтинга ви ще се промени не веднага, а до 1-5 минути.

Условията за растеж на рейтинга ви във SeoSprint:

 • Активност от вас във сайтовете една седмица: +1 бал.
 • Смяна на статус от „Прохожий“ на статус „Рабочий“: +1 бал.
 • Ежедневно „изяждане“ на ябълката +R – +0.2 бала.
 • Реферал сменил статуса си от „Прохожий“ на „Рабочий“: +1 бал.
 • Реферал поръчал реклама за всеки 10 Рубли: +0.2 бала.
 • Теглене на средства от сайтовете на всеки 10 Рубли: +0.2 бала.
 • Реферал изтеглил средства от сайтовете на всеки 10 Рубли: +0.2 бала.
 • Липса на активнос от ваша страна за 1 седмица: -1 бал.
 • Бан във форума: -2 бала.

Статус.

Статусите се придобиват безплатно и автоматично при достигане на определени условия и рейтинг. Те не се губят със времето, освен ако не губите рейтинг.

 • Статус „Прохожий“

Всички регистрирани получават този статус който е със някой ограничения като това, че не печелите от вашите реферали и не получавате балове за рейтинг. Ако все още сте със статус „Прохожий“, обновете го безплатно на „Рабочий“.
За да го обновите на „Рабочий“ трябва да попълните раздел „Персональные данные“ във страница „Мои личные данные“.

 • Статус „Рабочий“

Сатуса „Рабочий“ е основен. Със него печелите от вашите реферали и нямате ограничения за плащане, а също така може да купувате реферали от „Ярмарка рефералов“.
За да получите този статус трябва да попълните раздел „Персональные данные“ във страница „Мои личные данные“.

 • Статус „Бригадир“ и „Мастер“

Със тези статуси получавате допълнително пари от рефералите ви от второ ниво, а също може да купувате и продавате реферали.
За да получите статут „Бригадир“ е нужно да съберете рейтинг от 100 бала, а за „Мастер“ – 300 бала.

 • Статус „Бизнесмен“

Статуса „Бизнесмен“ е най-високия и със него печелите най-много от вашите реферали.
За да получите статут „Бизнесмен“ е нужно да съберете рейтинг от 500 бала.

Работа със менюто.

ГЛАВНАЯ – Главната ви страница.
НОВОСТИ – Новини за сайтовете.
ПРАВИЛА – Правила за използване на сайтовете.
КаРыЕРА – Инфо за рейтинга и различните статуси във SeoSprint.
ВыПЛАТы – Може да видите доказателства за 50-те последни плащания от сайтовете.
ЯРМАРКА – Пазар за реферали, може да купувате, а ако сте със рейтинг над 100, може и да продавате реферали.
ФОРУМ – Форум.
ПОМОЩЬ – Често Задавани Въпроси.

Зарабатывать

 • Серфинг сайтов – Отваряне на сайтовете за реклама от които печелите пари.
 • Чтение писем – Четене на писма за които ви се заплаща.
 • Прохождение тестов – Може да печелите пари от решаване на тестове. Кликвате „Прохождение тестов“ от менюто вляво, след това кликвате оранжевата точка и бутона „Перейти к выполнению теста“. Във поле „Инструкции:“ е написано какво да направите. След като изпълните условието, трябва да изберете верния отговор на трите въпроса от Вопрос 1, 2 и 3.
 • Выполнение заданий – Изпълнявате задачи за които ви се плаща.

Разместить рекламу

 • Реклама в серфинге – Рекламирате ваши линкове във раздел „Серфинг сайтов“. Едно показване на ваш сайт струва 0.035 рубли.
 • Оплачиваемые письма – Рекламирате ваши линкове във раздел „Чтение писем“. Едно показване на ваше писмо струва 0.065 рубли.
 • Оплачиваемые тесты – Рекламирате ваши линкове във раздел „Прохождение тестов“.
 • Оплачиваемые задания – Рекламирате ваши линкове във раздел „Выполнение заданий“. Една реклама струва 0.240 рубли.
 • Контекстная реклама – Може да рекламирате ваши линкове във прозорец „Контекстная реклама“, който се намира от дясно на всяка страница. Таксуват ви само ако някой кликне на вашия линк, а не просто за показване. Това определено е най-добрия вариант за реклама във сайта. Един клик ви струва 0.200 рубли.
 • Баннер – Рекламирате ваши линкове във сайта със банер (размер на банера 468×60). Плащате само ако някой кликне върху банера ви, а не само за показването му, както е при повечето западни РТС сайтове. Един клик струва 0.200 рубли.

Личный кабинет

 • Управление рекламой – От тук може да управлявате от едно място всичките си рекламни кампании в seosprint.
 • Моя почта – Пощенската ви кутия. Може да изпращате писма на своите реферали. Забранено е да изпращате писма със реферални линкове, освен ако писмото е за ваш реферал. Строго е забранен спам-а.
 • Мои рефералы – Тук може да видите списък със вашите реферали.
 • Работа с рефералами – От тази страница може да видите вашия реферален линк и банери със които да каните реферали. Кликнете върху банерите за да се покаже кода.
 • За Seo Sprint рефбека не може да се задава ръчно, а се изчислява по следната формула: Рефбек = Рейтинг * 2 и не може да е повече от 80%. Това означава, че по висок рефбек ще печелите ако сте активни и статуса ви във SeoSprint расте, тоест всичко зависи от вас. Максимално възможния рефбек може да бъде до 80%. Пример: Вашия рейтинг е = 30 бала, което според таблицата по-горе означава 30% от дохода на рефералите от 1-во ниво. А на вашия реферал рейтинга е 25, и съответно той получава автоматично 50% рефбек.
 • История операций – История на вашите действия във сайта.
 • Моя стена – Инфо за вашия акаунт.
 • Моя статистика – Тук може да видите подробна статистика за вашия акаунт, а също и вашия рефбек % срещу надпис: Бонус от реферера (рефбек):.
 • Мои личные данные – От тук може да правите промени във вашия акаунт. Трябва да попълните вашите и-мейли за Payza и/или PerfectMoney и/или WebMoney за да може да теглите вашата печалба:

– Номер счета WMR WebMoney: Сметката ви във Рубли, започваща със буква R последвана от 12 числа, като този пример: R314295722621
Номер WMID WebMoney: 12 цифрения код за вашия акаунт във WebMoney.
– Номер счета Payza: Тук може да попълните вашия и-мейл за Payza. Ако нямате регистрация във Payza, може да видите как да се регистрирате от регистрация в Payza.
– Номер счёта PerfectMoney: Тук може да попълните вашия и-мейл за PerfectMoney.
Във тези полета може да попълните и смените паролата си ако има нужда от това:
– Новый пароль для входа (если нужно): Попълнете новата си парола.
– Подтверждение пароля: Повторете паролата.
– Введите ваш персональный PIN-код: След това ще трябва да потвърдите промените със пин кода ви.ПИН кода може да намерите във писмото което сте получили от сайтовете след регистрация.
– Сохранить изменения: Когато сте доволни от направените промени натиснете бутона „Сохранить изменения“.
– Забыли PIN-код?: Кликнете тук ако сте забравили ПИН кода си.

 • Получить деньги – От тук може да поискате изплащане на изкараните пари когато достигнете минимума за плащане. Минимума за плащане е (1 Руска рубла = 0,041 Български лева – 1$ = 34,46 Руски рубли):

WebMoney – 2 рубли
Payza – 36 Рубли
PerfectMoney – 2 рубли
Яндекс-деньги – 10 рубли

Штрафник (нарушител на правилата).

Нарушителите на правилата получават статус ШТРАФНИК (Нарушител). Това може да се види нагледно във вашия аватар, расположен най-горе отдясно във вашия акаунт. Кликайки върху аватара, вие ще попаднете на вашата стена, където натискайки „ПОДРОБНЕЕ“, ще може да се запознаете със вашето нарушение и сумата която трябва да платите ($0.50 цента!), за да премахнете този статус. Ако нарушите правилата повторно, получавате второ наказание штрафник, при трето нарушение, получавате БАН и вече не може да се регистрирате на проекта!
Ако сте получили наказание, което може да е от незнание на правилата, се запознайте със правилата, за да нямате проблеми. Ако все пак имате нарушение, следвайте долните стъпки, за да го премахнете:

 1. Ако сте нарушили някое правило, ще получите наказание „штрафник“ и нагледно ще се появи червен надпис ШТРАФНИК във акаунта ви. Кликнете върху аватара си за да видите подробности.
 2. Кликнете бутона „Подробнее“.
 3. Във „Описание нарушения“ е описано точно коя точка от правилата е нарушена. За да премахнете наказанието кликнете бутона „Оплатить“.
 4. Премахването на наказанието не е безплатно, ще трябва да платите $0.50 цента! Изберете банката която искате и натиснете съответната икона.
 5. Ще видите надпис който ви казва, че след малко ще ви прехвърлят на страницата на банката, която сте избрали за да платите глобата. Влизате във акаунта си във съответната банка и потвърждавате плащането.
 6. След като платите, отново ще ви прехвърлят обратно на сайта SeoSprint и ще видите надпис „Оплачень штрафные санкции“, което означаваче наказанието на акаунта ви вече е премахнато!

SeoSprint отпуска.

Планирате отпуска? И няма да можете да влизате в своя акаунт продължително времe и се страхувате, чe ще го изгубите поради два месеца на неактивност? Можете да вземете отпуска със продължителност до 6 месеца. Няма ограничение колко дълго можете да отсъствате. След изтичане на срока на една отпуска вие може веднага да вземете още, ако е необходимо. Правото на отпуск — е безплатно.

Защо е полезно да взимате отпуска?
Ако планирате да отсъствате повече от 2 месеца, то е много важно да поставите акаунта си в режим „отпуска“. Първо, защото докато акаунта е в отпуска, системата няма да го премахне заради неактивност съгласно Правилата на проекта, точка 2.12. Второ, в периода на отпуската акаунта минава в защитен режим, в който е невъзможно да се извършват никакви действия до тогава, докато собственика на акаунта не свали режима отпуска като попълни ПИН-кода си. Това ще защити аккаунта ви от възможни злоумишлени действия.
Има два вида отпуска:

 1. По подразбиране, докато акаунта се намира в отпуска, на него действат няколко ограничения:
 • Всекидневно се взима 1 бал от рейтинга за неактивност на общи основания;
 • Не се начислява доход от рефералите. При това самите реферали и вашия реферер получават заслужените си печалби от рефералите;
 • След завършване на срока на отпуската, ако той не е бил прекъснат от ползвателя преди това, акаунта отново преминава в работен режим и след два месеца може да бъде премахнат, ако ползвателя на акаунта не успее да се върне.

2.  В рамките на услугата „Обслуживание аккаунта“ системата ще се погрижи за акаунта, докато неговия притежател се намира в отпуска:

 • По време на отпуската не се взима рейтинг за неактивност;
 • Начисляват се доходи от рефералите;
 • Автоотговор отговаря на вашите входящи писма, посочвайки времето, когато ще се върнете от отпуска;
 • Акаунта не се премахва заради неактивност съгласно точка 2.12 от Правилата на проекта в течение на целия срок на действие на услугата, независимо от това, дали аккаунта се намира в отпуска или не.
 • Услугата НЕ е безплатна и струва 15 Рубли на месец.

За да включите услугата отпуск за вашия акаунт, просто попълнете количеството на дните във празното поле под надпис „Укажите количество дней отпуска и нажмите кнопку „В отпуск!“ (Не более 180 дней)“ и натиснете бутона „В отпуск!“.

Как да изложите ваш реферал за продажба на пазара.

Може да продавате вашите реферали на пазара, но ако сте със статус „Бригадир“ и нагоре.
Рефералите също трябва да отговарят на определени условия, за да могат да бъдат продавани на пазара:

 1. Реферала трябва да е изкарал на своя реферер (човека със чийто линк се е регистрирал в сайта, тоест вие) не по- малко от 1 рубла;
 2. Реферала трябва да е бил активен не по-малко от 1 седмица;
 3. Нито вие, нито вашия реферал не трябва да сте със нарушения на правилата.

Реферал който доброволно се е присъединил към вас не може да бъде продаван!

 1. Кликнете „Мои рефералы“ от менюто вляво.
 2. Изберете реферала който искате да продадете и кликнете иконата със кафявата папка.
 3. Сайта ще ви предложи препоръчителна цена и ако и вие смятате, че цената е добра просто натискате бутона „Отправить“ (вие решавате каква цена да сложите на реферала, не е задължително да се съгласявате със препоръчаната цена от SeoSprint). За да потвърдите поставянето на реферала на пазара за продан, натискате бутона „Отправить“.
 4. Ще видите надпис „Продается за … руб.“ (Продава се за … рубли. Ако сте избрали цена например 500 рубли, ще пише „Продается за 500 руб.“ и т.н.).
 5. Ако по някаква причина размислите и решите, че не искате да продавате реферала, може да го изтеглите от пазара за продан, като кликнете иконата със кафявата папка отново.

Репутация.

 • За всяка изпълнена задача която се изпълнява ЕДНОКРАТНО (Одноразовая) получавате по +1 бал към репутацията си.
 • За всяка ВСЯКА задача която не е призната от рекламодателя за правилно изпълнена получавате -1 бал към репутацията си.
 • Ако репутацията ви стигне -10 или повече бала, автоматично ви се блокира възможността да изпълнявате задачи.
 • Ако репутацията ви стигне -12 и повече бала, ви се блокира възможността да теглите пари от акаунта.
 • За това при изпълнение на задача, четете внимателно какво се иска от вас, за да я изпълните правилно!

Как да поискате плащане на заработените пари.

След като достигнете минимума за теглене, може да поискате плащане. Кликнете линка „Получить деньги“. Във отворилия се прозорец изберете начина за плащане, във Payza или WebMoney или PerfectMoney като кликнете съответния линк.

Теглене на пари.
SeoSprint изплаща парите във Рубли!

 1. Кликнете линка „Получить деньги“ от менюто вляво.
 2. След това изберете банката и кликнете върху съответната иконка.
 3. Натиснете бутона Выплатить!.
 4. Ще видите надпис „Выплата успешно произведена!“. Парите са вече във вашия акаунт.

Спечелените пари които теглите в WebMoney може да обмените бързо и със най-изгоден курс на обмяна например в Payza и/или в PayPal със помощта на този сайт. Успех.

С уважение, Николай Томов.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *