СКАМ – Стой далеч! Архив

Webtransfer-finance – работете в международната компания за микрокредитиране

Webtransfer-finance предоставя възможност да печелите, обединявайки хората от социалните мрежи, навършили 18 години, желаещи без посредници да дават микрокредити, на тези които имат нужда и да печелят лихва от този заем. Вие много лесно можете да започнете да заработвате добри пари с Webtransfer-finance веднага след регистрация, и дори без да имате никакъв опит в кредитирането!

Trafficmonsoon

Trafficmonsoon е уникален проект който е едновременно сайт за получаване на трафик и ptc сайт със реклами от които печелите. Уникалното е, че печалбата ат рефералите ви е 100%. Ако реферала спечели днес например 20 цента, то и вие печелите 20 цента. Такива големи реферални отчисления няма във другите ptc сайтове.

Ojooo – печели по 10$-15$ на ден!

Представям ви сайта ojooo на немска компания която е на IT пазара от 2007 година. Сайта е абсолютен хит и може да печелите пари със извършване на прости задачи (регистрация в сайтове, сваляне на файлове, гледане на видео и др. от които може да печелите по $10-$15 на ден без реферали и без да влагате

Paidverts

Здравей, драги читателю! Paidverts е специален PTC сайт във който трябва да събирате Bonus Ad Points(BAP). Колкото повече BAP съберете, толкова е и по-голяма печалбата която може да съберете (излизат повече и по скъпи реклами).