Пари от интернет

За да печелите от ptc сайтове, трябва да привличате реферали, иначе само със ваши кликове ще печелите стотинки! Ще минат месеци, а може би и година, преди да съберете достатъчно активни реферали и да започнете да печелите. Препоръчвам ви изкараните средства да вложите за закупуване на домейн и хостинг и да създадете ваш сайт във който редовно да пишете нови статии и така да увеличавате бройката на посетителите във вашия сайт.

Посетителите във сайта също ще се увеличават постепенно, като първата година просто забравете за каквато и да е печалба!
Първо развийте вашия ресурс, и едва след това мислете как да го монетизирате.
Четете постовете във моя блог, за да разберете как да създадете ваш блог, как да увеличите трафика към вашия ресурс, как да го развивате и как да го монетизирате.

След това въоръжени със това знание ще може да го осребрите вашия трафик със различни афилиейт програми и/или например със реклама от Google AdSense или друга рекламна мрежа.

Печелене на пари от Интернет

Във този блог са представени материали както за начинаещи, така и за опитни хора изкарващи пари от интернет (pari ot internet).
Наред със образователните статии този блог предоставя постоянно актуална информация за най-добрите възможности, бонуси и акции за различните начини за печелене от Интернет.
Може винаги да сте информирани за новите възможности като се абонирате за новините от блога от (запиши се за новини от сайта) от менюто вдясно.
Всички материали и статии в блога са за безплатно и лично ползване.

Какво ще намерите в този блог

Ако търсите начини как да изкарате допълнителни пари от интернет, то в блога ptcpari.com ще получите добра и актуална информация за:

  • за различните начини за печалба от интернет;
  • указания и съвети как времето ви прекарано в интернет да ви носи пари, като извършвате прости и лесни действия;
  • как да си откриете сметки в онлайн банки, мерки за безопасност и стратегии за печалба;
  • информация за нови възможности, бонуси и акции които може да превърнете в пари за ВАС.
  • богат избор от най-добрите чужди и руски ptc сайтове които предлагат заплащане за извършване на прости задачи, кликане на линкове с реклама, гледане на видео реклами, попълване на анкети и тестове;
  • други начини за печалба от интернет, основани на здрав ум и логика и за които може да се каже от къде идват парите и къде отиват.

Във този блог нищо не се продава и не се взимат пари за обучение, което ми позволява да анализирам обективно местата и възможностите за печалба онлайн. Без съмнение, че парите които ще спечелите, трябва да дойдат от някъде, някой трябва да ги плати, и този някой трябва да има причина за да направи това.

Какво няма да намерите в блога ptcpari.com

  • Няма така наречените пирамиди;
  • Няма лишени от разум предложения, обещаващи бързо забогатяване;
  • Няма предложения за високодоходни „инвестиции“;
  • Няма лъжливи проекти (така наречените Скам).

Старая се да подбирам материали от авторитетни и надеждни източници и да предоставям информация само за надеждни програми и сайтове, но това не е гаранция, че може да не сгреша със някой от сайтовете, за което предварително се извинявам. При най-малко съмнение в честността на сайта, веднага ще ви информирам.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *