Как да спечелите пари от теглене на файлове

файлове

Здравей, драги читателю на моя блог! В тази публикация подробно ще разкажа за това, как може да спечелите пари от сваляне на различни файлове качени от вас във специални сайтове. Също ще ви дам пример за приблизителна печалба която може да правите от сваляния на файлове, какви схеми има за печалба и ще се постарая да ви разкажа за всичките тайни за печалба от тези сайтове. Преди това ви съветвам да прочетете статията „Създаваме собствен информационен бизнес в Интернет“.

Първо трябва да разберем какви са тези сайтове които ви плащат за сваляния на файлове и за какво са нужни. Сайтовете които ви плащат за сваляне на файлове са специални ресурси във които всеки може да качи всякакъв файл. Този файл може просто да се съхранява там или да дадете линк за сваляне на някой друг. Освен това, може едновременно с това да направите не лоши пари от тези качени от вас файлове.

И така, ето кратка схема как може да изкарвате пари от сваляне на вашите файлове:

 1. Качвате търсен от потребителите файл.
 2. След това разпространявате линка за сваляне на този файл.
 3. После чакате този файл да бъде свален колкото се може повече пъти.
 4. След това просто си получавате парите.

Струва ви се просто и лесно? От една страна може и да е така, но от друга страна тук си има тайни и нюанси.

Може би ви се върти в ума въпроса: „Защо тези сайтове ще ми плащат за сваляне на файлове?“. Ако пък не ви мъчи такъв въпрос – това не е добре, което означава, че ВАС още не са ви лъгали в Интернет.

Позволете ми аз да ви отговоря на този въпрос: Ако някой сайт действително е готов да ви плаща пари за такова нещо, това означава, че за свалянето на нашите файлове те печелят много повече. И от какво печелят тези сайтове? – Те печелят от рекламите които се показват на потребителите и от купуване на Gold акаунти, които ви позволяват да сваляте файловете със по-голяма скорост. И така, вече ни стана ясно как печелят тези сайтове, затова да продължим нататък. А по-нататък ще ви изложа подробна схема за печалба от сваляне на файлове.

За начало ще се наложи да намерите търсен файл, който ще искат да свалят колкото се може повече хора! И колкото повече хора свалят този файл, толкова ще е и по-голяма вашата печалба.
Формата на този файл може да е абсолютно какъвто и да е: това може да е нов филм, скоро излязъл по кината, популярна песен, нова версия на някаква програма, крак или пач за програма или игра, интересни книги, може и порно и още много друго.

От всички тези файлове може да отделите тези файлове които трябва да успеете колкото се може по бързо да качите за сваляне. Такива файлове трябва да са най-новите и свежи филми, популярни песни, популярни програми и т.н. Ключовите думи тук са – „популярни“ и „нови“. Сами разбирате, че някакъв филм който е излязъл по кината вчера, ще искат да свалят много повече хора, отколкото някоя класика излязла преди години. А това означава, че този филм може да ви донесе повече пари, НО трябва да го качите преди да са го направили други. В противен случай просто ще изпуснете основната вълна на сваляния от потребител.

Откъде да вземете такъв файл? Ако нямате нищо интересно на вашия компютър, то може да свалите нужния ви файл от торентите и после да го качите за сваляне от потребителите.

 1. Ето списък със най-известните сайтове от които може да изкарате прилични доходи при правилен подход:
 • Depositiles – най-популярния такъв вид сайт. Плаща от 2$ до 10$ за 1000 сваляния в зависимост от размера на файла. Минимален размер на файла е 1Mb. Минималната сума за плащане е $15 в Paypal.
 • ShareCash.org – Плаща от $1 до $20 за всяко сваляне на файл.
 • Uploading.com – Средно плаща от 2$ до $20 за 1000 сваляния на файл в зависимост от големината на файла и страната. Минимума за плащане е 15$ в Paypal и WebMoney.
 • TurboBit.net – Плаща от 7$ до 20$ за 1000 сваляния. Минимума за плащане е 10$ в Paypal и WebMoney.
 • FileFactory.com – Плаща около 15$ за 1000 сваляния и 20% от партньорската програма.
 • HotFile.com – Може да спечелите от 2$ до 15$ за 1000 сваляния на файл в зависимост от големината на файла и страната. Минимума за плащане е 15$ в Paypal и WebMoney.
 1. И така, вашия файл вече е качен. Време е да започнете да разпространявате линка за сваляне. Къде и как да го правите? Ако имате сайт със много посетители на ден, може да поставите линковете за сваляне на файловете във този сайт. Но най-голяма печалба ще получите, ако използвате чужди новинарски сайтове и форуми. 20-30 новинарски сайтове са напълно достатъчни за един файл и по добре да работите за увеличаване на количеството на файловете. А новинарски сайтове може да потърсите в Google.

А може би вие вече печелите от сваляне на файлове? Напишете в коментарите.

Ако ви е харесала тази статия – споделете я в социалните мрежи Facebook, Twitter и Google+. Ако имате въпроси – задавайте ги в коментарите. Непременно ще ви отговоря.

С Уважение, Николай Томов.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *