ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПЛАЩАНЕ
EasyHits4U е сайт за трафик, гледате сайтовете на другите потребители, като така печелите кредити, които след това се използват за безплатна реклама на вашите сайтове. Освен че може да печелите кредити за реклама на сайтовете които рекламирате, също така печелите и пари от интернет лесно и бързо. EasyHits4U плаща по $0.30 за всеки 1000 страници сърф и $0.10 за всеки ваш реферал сърфирал най-малко 100 страници.

При по-продължително сърфиране когато стигнете до 300 страници сърф, след всеки 50 страници сърфиране, печелите допълнително пари (от 7 цента и след всеки 50 сайта парите се увеличават със 1 цент (8-9-10 цента и т.н).

Менюто във сайта за трафик EasyHits4U.

 • My Account -> Statistics – от тук ще можете да следите цялата ви статистика.

Във Settings има настройка Auto-assign ratio – От нея може да настроите колко процента от кредитите от сърфиране да отиват директно към вашите сайтове. По подразбиране тя е настроена на 50%, тоест това означава, че 50% от кредитите автоматично отиват във сайтовете а останалите 50% може да ги разпределяте ръчно. Ако например го настроите на 0%, всичките кредити ще отиват към вашите сайтове директно. Но ако не сте ъпгрейднат потребител може да настроите до 30%.

 • My Sites – от тази страница се добавят ваши сайтове които искате да рекламирате и кредити.
 • My Banners – от тук прибавяте банери които искате да рекламирате в EasyHits4U и кредити за тях.
 • My Text Ads – а от тук може да рекламирате сайтове със текстови реклами.
 • My Referrals – може да видите списък със вашите реферали.
 • Promo Tools – тук ще намерите вашия реферален линк и много банери, текстови линкове, лога и др. със които да привличате реферали.
 • My Offers – изпълнявате оферти от които печелите точки (1000 точки=$1) и които след това може да превърнете в пари, кредити или да купите Premium членство с тях. На всеки час излизат нови оферти за изпълнение.

Условия за изпълнение на офертите са:

 • Не използвайте прокси, фалшиви акаунти и не променяйте вашия ip адрес.
 • Бисквитките (cookies), Флаш плъгина (Flash plug-in) и Javascript не трябва да са спрени във вашия браузър.
 • Всяка оферта се изпълнява само веднъж, освен ако в условието и не е посочено друго.
 • От един ip адрес (интернет връзка) може да изпълнява офертите само един потребител.
 • Грешна и недостатъчна информация подадена от вас за офертата, няма да се приема и няма да ви бъде платено.
 • Всякаква измама от ваша страна ще води до прекъсване на My Offers акаунта ви.
 • Settings – от тук може да правите настройки на вашия профил.

Когато поискате плащане има условие в сайта, че парите ги изпращат до 7 работни дни. Желая ви успех! 😉

Линк за регистрация: easyhits4u.

Как да рекламирате ваш сайт във easyhits4u

Преди да започнете да сърфирате, което е нужно за да събирате кредити със които ще кредитирате ваши сайтове или реферални линкове, влизате в My Sites от менюто в ляво, където слагате рефералния си линк от друга програма в която кликате. Може да си сложите вашия собствен сайт, ако имате такъв. Ако сайта ви е на български, изберете My site is NOT in english. След като натиснете Submit site, ще ви излезе 20 секунден таймер, и след като изтече времето натискате бутона Confirm, и със това завършва прибавянето на сайта.

Когато направите това срещу сайта си ще видите празно поле където ще трябва да впишете със цифри брой кредити с които го кредитирате, като преди това трябва да сърфирате за да ги съберете и това всъщност помага вашият сайт да се гледа от други потребители, като така ще набирате реферали. След като впишете с цифри броя кредити ще видите бутон Assign credits, натискате го и така прибавяте кредити за сайта ви. Когато сърфирате 2:1, там продължителноста на рекламите е 15 секунди и за всеки видян сайт печелите по 0.5 кредита, а на 1:1 е 20 секунди и печелите по 1 кредит за вашите сайтове.

Как става сърфирането?

Когато започнете да гледате реклами ще видите прозорец със 3 думи и трябва да изберете правилната. Също по-време на сърф ще се появяват и пет картинки, като за да продължите просто кликнете на картинката която се повтаря два пъти. Под тях е оставащия брой реклами написан с цифри които след като свършат и преди да се заредят другите ще получите някаква награда. Появява се зелен бутон по средата на екрана и трябва да го натиснете за да потвърдите и да си видите и вземете наградата.

След като изтече времето кликваш на правилната дума. Във Surfed today ще ти се прибави 1 точка (кредит), и така докато не стигнеш до последния сайт, ще ти изпише Surf 1 more. Кликваш на правилната дума и на страницата се появява зелен бутон Claim Your Prize Now, кликвате за да си получите наградата. Понякога ще ти изписва например 15-7, и трябва да отговориш 8 или Seven+Thirteen=, кликвате twenty и т.н.

Как да поискате плащане от EasyHits4U

 • Преди да поискате плащане от EasyHits4u трябва да сте изкарали минимума за плащане от $3.
 • Кликнете Statistics -> във таблицата под надпис „Money“ кликнете линка „Cash out“.

На следващата страница попълнете:

 • Amount to cash out: попълнете сумата;
 • Изберете във коя сметка да отидат парите: PayPal или Payza и попълнете и-мейла ви за плащане във празното поле за съответната банка, PayPal или Payza;
 • Request Payout: когато сте готови, кликнете бутона „Request Payout“.
 • Ще видите надпис „Well Done!“ който ви казва, че парите ще са във сметката ви след 5-7 работни дни.

С уважение, Николай Томов.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите: